ПригодиТема дня

У Дніпрі поліцейський застрелив водія "Ягуара" (відео)

Керівництвом Нацполіції призначено службове розслідування

Цей материал також доступний

Понад годину після пригоди патрульна поліція Дніпропетровської області у Фейсбуці підтвердила, що патрульний застрелив чоловіка. У повідомленні поліції йдеться, що на місці події працюють слідчо-оперативна група та криміналісти, а також співробітники ДБР.

“Керівництвом Нацполіції призначено службове розслідування за фактом застосування патрульним поліцейським табельної вогнепальної зброї. Наразі патрульні усунуті від виконання обов’язків”, – заявили у відомстві.

“29.08.2023, близько 17:45, на проспекті С. Нігояна у Дніпрі працівники патрульної поліції помітили автомобіль “Ягуар”. Водій авто порушив правила дорожнього руху, а на вимогу поліцейського про зупинку не відреагував. Надалі після переслідування автомобіль правопорушника був зупинено на проспекті Івана Мазепи, 32″, — сказав джерело інформації. За його словами, водієм автомобіля виявився Джумбері Джумберович Сілогава, у якого під час спілкування були помітні ознаки сп’яніння.

“Сілогава Джумбері Джумберович (01.09.1984 р.н.) в ході спілкування поводився неадекватно, виявляв ознаки агресії. Під час затримання почав активно чинити опір інспектору А. Жилі і завдав їй навмисне удару кулаком в обличчя, а щодо інспектора патрульної поліції Є. Звонкова застосував прийом боротьби і перекинув того через себе, головою об землю”, – розповів автор повідомлення.

Він зазначив, що патрульний тричі вистрілив у чоловіка.

“Враховуючи агресивну поведінку правопорушника та явно нерівні фізичні можливості, поліцейський дістав табельну вогнепальну зброю (пістолет) і щодо Сілогави Д. Д. здійснив три прицільні постріли. Дві кулі з трьох потрапили в живіт. На місце події прибула швидка допомога, після спроб реанімаційні заходи лікарі констатували смерть Силогови”, – повідомив інформатор.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

  1. Я цілком на боці поліції. Якщо бик від безкарності вчиняє подібні дії, то він мусить бути знищеним, бо наше "правосуддя" таких зазвичай виправдовує. А безкарність, як відомо, породжує ще більшу хвилю злочинів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button