Суспільство

У Миколаєві запустять інтерактивну мапу пунктів видачі води, розроблену міжнародними партнерами

У місті функціонує понад 180 точок видачі очищеної води

Цей материал також доступний

У Миколаєві запустять інтерактивну мапу пунктів видачі і очищення води, яку розробила Міжнародна гуманітарна організація IsraAID, повідомляє пресслужба міської ради.

“Команда IsraAID вже понад рік допомагає миколаївцям. Наші партнери одними з перших почали роботу над забезпеченням містян очищеною водою після руйнування магістрального водопроводу. Наразі в місті на базі комунальних закладів встановлені та працюють 11 станцій очищення води від IsraAID. Ще одна – в мкрн Мала Корениха, невдовзі буде запущена. За цей час мешканцям видано більше 4 млн літрів води. IsraAID продовжує допомагати і вдосконалювати “водну” програму. Під час зустрічі з мером презентували інтерактивну мапу водопостачання в Миколаєві, яка стане в нагоді як містянам, так і фахівцям, що обслуговують пункти видачі та очищення”, – йдеться у повідомленні.

Сервіс зручний та продуманий: користувач зможе дізнатися актуальну інформацію про всі безкоштовні пункти видачі води в Миколаєві, у тому числі, пересувні. Геолокація допоможе зорієнтуватися на місцевості максимально точно. Передбачена форма зворотнього зв’язку для містян.

Ресурс спростить і процес обслуговування. Для цього розроблено режим адміністратора, де фахівці працюватимуть з різними показниками, як то кількість та якість виданої води, дата заміни фільтрів тощо.

Інтерактивну мапу невдовзі запустять для широкого користування. При цьому IsraAID допомагатиме навчати фахівців, які обслуговуватимуть ресурс, та обіцяє подальшу фахову підтримку.

Нагадаємо, в Миколаєві функціонує понад 180 точок видачі очищеної води, частину з яких обладнали міжнародні партнери.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button