ПригодиТема дня

По житлових будинках: внаслідок чергових ворожих обстрілів на Миколаївщині є поранені

Знов окупанти обстріляли Очаків та Куцурубську громаду

Цей материал також доступний

Минулої доби російські окупанти шість разів обстріляли території Миколаївської області, про що йдеться у ранковому зведенні Миколаївської обласної військової адміністрації 24 серпня 2023 року.

“Вчора, 23 серпня, о 15:43, 17:05 та 17:50 ворог завдавав обстрілів з артилерійських установок та РСЗВ по акваторії Очаківської громади. Постраждалих немає. Вдень 23 серпня, о 16:21, 18:26 та сьогодні, 24 серпня, о 03:02 ворожі обстріли зафіксовані по м. Очакову. Пошкоджено житлову інфраструктуру та лінію мережі Інтернет. Детальна інформація уточнюється.

Вночі 24 серпня, о 03:04 внаслідок обстрілів Куцурубської громади пошкоджено житлові будинки та господарські споруди. Наразі відомо про трьох постраждалих через обстріли окупантами території Миколаївщини. З них двом допомогу було надано амбулаторно, ще одна людина отримує всю необхідну медичну допомогу у лікарні”, – йдеться у зведенні.

За інформацією начальника управління поліції Миколаївщини Сергія Шайхета, серед постраждалих – 72-річний мешканець села Дмитрівка, мінно-вибухову травму отримала 52-річна жінка з Очакова. Нині життю людей нічого не загрожує.

У Миколаєві, Первомайському, Вознесенському та Баштанському районах день та ніч пройшли відносно спокійно.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button