Пригоди

На росії ППО збила літак ватажка «вагнера». Загинув Пригожин

В рф сталася авіакатастрофа в Тверській області. За попередніми даними, ППО російської армії збила бізнес-літак Embraer Legacy 600, який належав власнику пвк “вагнера” Євгену Пригожину.

Про це повідомлять росЗМІ.

Росавіація повідомляє, що Пригожин був на літаку. російські рятувальники повідомляють про загибель 10 осіб, які були на літаку. Тим часом пабліки, які пов’язані з “вагнерівцями”, підтверджують, що за попередніми даними спрацювало ППО. Літак рухався з Підмосков’я.

Поруч із місцем падіння літака Євгена Пригожина, неподалік резиденції володимира путіна на Валдаї, стоять чотири дивізіони С-300, які охороняють резиденцію, розповіло The Moscow Times джерело в російській владі.

За його словами, те, що сталося з літаком Пригожина, і місце падіння — не випадковість, а найімовірніше покарання за заколот.

– 24 червня похід на москву, 24 серпня дві ракети. Все логічно. Літак упав буквально за 50 км від резиденції (путіна), – сказало джерело.

Також на літаку міг бути один із засновників вагнера Дмитро Уткін. Він воював проти України як мінімум з 2016 року та був підполковником спецназу гру. Уткін носив позивний Вагнер, був неонацистом та, як вважається, військовим керівником найманців.

Нагадаємо, що Пригожин влаштував бунт найманців “вагнера” та марш на москву. Проте бунт завершився за добу, ЗМІ повідомляли, що Пригожин після переговорів із російською владою отримав гарантії безпеки. Частина вагнерівців була відведена в білорусь, а Пригожин зник з медійного простору.

Телеканал «Россия 24» повідомив про загибель Євгена Пригожина.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

  1. Очередная постанова , как было с бунтом , как пригожин пошёл власть смещать в россию !!!!!!!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button