Суспільство

Керівник психлікарні, де викрили масштабну схему заробітку на ухилянтах, залишиться на посаді, - Кім

"В нашій країні діє презумпція невинуватості"

Цей материал також доступний

У п’ятницю, 18 серпня 2023 року, відбувся брифінг за участі начальника Миколаївської ОВА Віталія Кіма, першого заступника голови Миколаївської обласної ради Антона Табунщика, заступника начальника Миколаївської ОВА Юрія Гранатурова та начальників обласного та міського управлінь охорони здоров’я Максима Безносенка й Ірини Шамрай. Обговорювали підсумки візиту на Миколаївщину міністра охорони здоров’я України Віктора Ляшка та інші питання медицини в області.

На питання миколаївського кореспондента, чи залишиться головний лікар Миколаївського обласного центру психічного здоров’я Віктор Таран, який за даними ДБР організував схему з виготовляння довідок для ухилянтів від мобілізації, працювати на чинній посаді, Віталій Кім повідомив:

“Хабарі брати не може, а працювати може… В нашій країні діє презумпція невинуватості. Поки немає вироку суду, людина вважається невинуватою. На мою думку, казати погано про будь-яку людину, окрім зрадників, не можна. Це лікар, ступінь його вини зʼясує слідсво, і після цього ми вже подивимося”.

Нагадаємо, ми писали:

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button