Пригоди

Рівень ракетної загрози високий, росіяни вивели у море підводний ракетоносій, – ОК “Південь”

Станом на 20 серпня 2023 року

Цей материал також доступний

Корабельне угруповання ворога розгорнуто в кількості 7 одиниць в Чорному та 1 – в Азовському морях. Бойове чергування у морі продовжує підводний ракетоносій, споряджений 4 «Калібрами». Рівень ракетної загрози лишається високим, – повідомили “Сили оборони півдня України” вдень 20 серпня 2023 року.

“Вчора ввечері ракетоносій додався. Ворог вивів підводний човен – це прихована загроза, яка ускладнена для виявлення силами протиповітряної оборони”, – розповіла керівниця Об’єднаного пресцентру Оперативного командування “Південь” Наталя Гуменюк в ефірі телемарафону “Єдині новини”.

В ОК “Південь” також кажуть, що у рф не закінчуються ракети, адже вони продовжують їх виробляти“Це найголовніший чинник того, що вони не закінчуються. Так, це не такі темпи, які вони мали на початку вторгнення, але не можна недооцінювати ворога. Вони виготовляють ракети і найкращий механізм припинення цього – посилення санкцій”, – зазначила Гуменюк.

Вона додала, що запас “Калібрів” у росіян ще дуже великий, щоб продовжувати шантаж і терор українського населення.

Крім того, керівниця Об’єднаного пресцентру Оперативного командування “Південь” зазначила, що в ніч на 20 серпня була активною безпілотна розвідка противника. Над Миколаївщиною українські захисники збили розвідувальний БпЛА типу “Мерлін”.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button