Суспільство

Шановного лікаря з Корабельного району відзначив Міністр охорони здоров’я України

І ще двох миколаївських медиків

Цей материал також доступний

18 серпня 2023 року під час робочого візиту до Миколаєва Міністр охорони здоров’я України Віктор Ляшко вручив відзнаки медичним працівникам нашого міста, – повідомили в міськраді. Так, почесні грамоти Міністерства охорони здоров’я за високий професіоналізм та внесок у розвиток галузі отримали:

  • Руслана Омелянчук, лікарка загальної практики-сімейна лікарка ЦПМСД №1 (обслуговує Інгульський і частину Корабельного району – мкрн Кульбакіно та Широку Балку).
  • Ірина Грабчук, директорка стоматологічної поліклініки №2;
  • Валерій Довбня, заступник медичного директора міської лікарні №5 (колишньої Вітовської ЦРЛ), розташованої в Корабельному районі.
Руслана Омелянчук
Руслана Омелянчук

Зазначимо, що Валерій Геннадійович Довбня (має вищу кваліфікаційну категорію «Ортопедія і травматологія», зараз є заступником директора міської лікарні №5 з експертизи тимчасової непрацездатності та поліклінічної роботи) – досвідчений спеціаліст і дуже шановна людина. Його поважають колеги, а багато хто з мешканців Корабельного району, які отримували травми в своєму житті, завжди згадують добрим словом про цього лікаря як про свого рятівника і бажають йому самому міцного здоров’я та подальших успіхів.

Дякуємо миколаївським медикам за їхню роботу!

Нагадаємо, ми писали:
Медсестру з Корабельного району нагороджено медаллю Ради нацбезпеки України

Читайте новини першими

Связанные статьи

2 комментариев

  1. Олег так скажи спасибо психиатру , что спасал людей , хоть и за деньги !!!!!!! Если зарабатывает на войне вся наша власть , так чего самому простому врачу в этой цепочке не зарабатывать , что они дурнее верхушки !!!! Вот так и живём

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button