СуспільствоТема дня

Медсестру з Корабельного району нагороджено медаллю Ради нацбезпеки України

За зразкове виконання службових обов‘язків в умовах воєнного стану, професіоналізм

Цей материал також доступний

12 травня 2023 року, з нагоди Дня медичної сестри, за вагомий внесок у справу гарантування національної безпеки і оборони України, зразкове виконання службових обов‘язків в умовах воєнного стану та професіоналізм, начальник Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім вручив десяти представникам медичної галузі Миколаївської області медалі «Відзнака Ради національної безпеки і оборони України» I ступеня.

Як з’ясували журналісти korabelov.info, одна з десяти нагороджених працює в Корабельному районі – це Людмила Федорівна Ваніна, старша медсестра відділення реанімації та анестезіології міської лікарні №5 (головний лікар – Олена Вікторівна Терентьєва).

Віталій Кім, вітаючи присутніх, зазначив, що завдання наших медиків аналогічне до завдання наших захисників, які ведуть неспинну боротьбу за життя кожного із нас – відрізняється лише фронт.

«Завдяки вашій відважності та професіоналізму ви щодня рятуєте життя та здоров‘я наших людей. Бажаю вам сил, терпіння та оптимізму! Ви – герої-воїни нашого медичного фронту!», – додав Віталій Кім.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button