Суспільство

У Корабельній райадміністрації під час війни збільшили штат працівників

На п'ять штатних одиниць

Цей материал також доступний

У Миколаєві штат співробітників органів виконкому міської ради збільшено із 1074 осіб до 1100, про що стало відомо у ході сесії міськради 31 липня. Питання про те, де і чому збільшується штат, порушила депутат Олена Кисельова, передають “Новини-N“. Керівник департаменту фінансів Віра Святелик пояснила, що це пов’язано з необхідністю фіксувати звернення громадян щодо пошкодженого внаслідок обстрілу майна.

“Складається реєстр зруйнованого майна, в якому приймають рішення представники адміністрацій та управління архітектури. Для створення цього реєстру збільшується штатна чисельність у Центральній, Інгульській та Заводській адміністраціях на три одиниці в кожній. У Корабельній адміністрації – на 5 штатних одиниць. Дві штатні одиниці додаються до департаменту архітектури та 6 одиниць до управління надзвичайних ситуацій”, – пояснила вона.

Кисельова поцікавилася, чи заповнені всі штатні одиниці у виконавчих органах – отже, їх і так вже більше тисячі.

“Чому не можна це зробити в межах наявної штатної чисельності?”, – дивувалася депутат.

Святелик на це сказала, що не знає про наявність вакансій у існуючому штаті, так само як і не змогла вона відповісти, чи збільшується фінансування на утримання органів міськради.

Водночас, інформуючи про зміни до бюджету міста, раніше вона повідомила, що на виконком міської ради додатково передбачається збільшення фінансування на 7 млн ​​758 тисяч гривень. На що саме не уточнила.

Депутат Сергій Кантор також із цього приводу висловив думку про те, що у воєнний час – норма збільшення навантаження та обсягів роботи.

“А хто сказав, що під час війни працювати за трьох – це не норма? Ми, нагадаю, хотіли скоротити 400 одиниць, а тепер виходить ще збільшуємо”, – сказав він.

Однак це питання було риторичним.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button