Пригоди

Відкривали вогонь по судну, яке прямувало до Ізмаїлу: міноборони рф зізналось в теракті на Чорному морі

На вимогу зупинки для огляду капітан суховантажу не відреагував

Цей материал також доступний

Міністерство оборони російської федерації повідомило про те, як військові рф підіймали вертоліт та стріляли по судну «Сукру Окан», яке йде до українського порту Ізмаїл. Інцидет стався 13 серпня близько 6.40 ранку у південно-західній частині Чорного моря.

Про це відомство повідомило у соцмережах.

Патрульний корабель чорноморського флоту рф «Василь Биков» виявив суховантажне судно «Сукру Окан» під прапором Палау, що прямував в український порт Ізмаїл. На вимогу зупинки для огляду капітан суховантажу не відреагував, для примусової зупинки судна з російського бойового корабля було відкрито попереджувальний вогонь з автоматичної стрілецької зброї.

“З метою огляду суховантажного судна з борту патрульного корабля «Василь Биків» було піднято гелікоптер Ка-29 з групою російських військовослужбовців. За результатами радіопереговорів, судно зупинило хід, оглядова група висадилася на суховантажне судно. Після завершення роботи оглядової групи на борту «Сукра Окан» судно продовжило рух до порту Ізмаїл», – йдеться у повідомленні міноборони рф.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button