Пригоди

Може вони там навчання якісь проводять: Ігнат про вибухи на Кримському мосту

Задимлення застосовується як маскування

Цей материал також доступний

12 серпня лише за одинь день у тимчасово окупованому Криму в районі Керченського мосту лунали декілька серій вибухів, по цій причині рух на мосту було перекрито декілька разів, що викликало величезні затори. Окупаційна влада повідомила про те, що руйнувань на споруді немає, а скупчення диму то є спеціальна димова завіса. Також окупанти заявили, що за цей день вони збили три ракети.

Прокоментував ситуацію на Кримському мосту в телемарафоні “Єдині новини” речник Повітряних сил Юрій Ігнат. Він зазначив, що задимлення застосовувалося ще з часів Другої світової війни. Це маскування.

“Задимлення застосовується як маскування, в цьому випадку лише запитання лишається. Не знаю, що в них там відбувається. Може “учєнія” якісь проводять. Поки що не можу сказати, що в них там відбувається. знімки супутникові нам більше розкажуть, чи є там руйнування. Не просто ж так перекривають рух”, – сказав речник Повітряних сил.

Та додав, що те, що відбувається – буде відбуватися й надалі. Адже розвивається безпілотна авіація, виробництва дронів ударного типу, що “приносить свій результат”.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button