Пригоди

35% опіків тіла струмом отримав робітник "Миколаївелектротрансу" - за його життя борються лікарі

15 колег здали кров для чоловіка

Цей материал також доступний

У четвер, 10 серпня 2023 року, співробітник «Миколаївелектротрансу» під час проведення робіт із прокладання кабелю отримав потужний удар струмом — постраждалого екстрено госпіталізували, у нього близько 35% опіків тіла. Інформацію про це «Новинам-N» підтвердив директор КП «Миколаївелектротранс».

За його словами, нещасний випадок трапився під час прокладання резервного кабелю до підстанції на проспекті Героїв України — ремонтні роботи проводились для забезпечення безперебійного курсування тролейбусів у мікрорайон Північний.

“На жаль, під час проведення робіт співробітник отримав удар струмом, з місця інциденту він одразу ж був доставлений до лікарні. Він зазнав великої поразки — близько 35% опіків тіла. Наш відділ з охорони праці одразу повідомив усі держструктури, які відповідають за нещасні випадки на підприємствах. Вже у понеділок на підприємстві почне працювати комісія з розслідування всіх обставин інциденту”, – розповів директор КП Юрій Сметана.

Як він каже, керівництво постійно знаходиться на зв’язку з постраждалим та його родиною. Сьогодні на прохання лікарів 15 співробітників «Миколаївелектротрансу», включаючи директора та начальників управлінь, здали кров для свого колеги, про якого говорять як про співробітника «з великим професійним досвідом».

“Працюватимемо і встановлюватимемо всі обставини. Першочергове завдання – щоб людина одужала. Далі нехай уповноважені структури дають висновки”, – сказав керівник КП.

Як повідомляє один з миколаївських ТГ-каналів, на даний момент постраждалий знаходиться в реанімації в критичному стані, лікарі другий день борються за його життя.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button