Суспільство

"В нього зашкварів немає, він працює", - Кім про роботу миколаївського обласного військкому

"Я особисто вважаю, його можна вважати бойовим", - голова ОВА про нещодавно призначеного керівника ТЦКтаСП

Цей материал також доступний

Як повідомлялося раніше, 11 серпня 2023 року, після спеціального засідання РНБО, Президент України Володимир Зеленський анонсував звільнення усіх голів обласних військкоматів через високий рівень корупції. На це очільник Миколаївської ОВА Віталій Кім під час свого інтерв’ю в ефірі телемарафону зазначив, що керівник Миколаївського територіального центру комплектування та соціальної підтримки виконує свою роботу, перед ним поставлено надскладну задачу, хоча він був призначений не так давно.

“Я вважаю, що це бойові офіцери, які мають досвід, але не можуть зараз керувати військами через стан здоров’я чи з інших причин. Наш обласний воєнком був призначений нещодавно. Вони навіть не один були змінені під час війни… Він перейшов з Баштанського району, який був постійно в бойових діях. Я особисто вважаю, його можна вважати бойовим. В нього зашкварів немає, він працює.

У нас дуже складна область через загрози, що люди виїхали, повертаються, хочуть побачити своє житло. І при цьому треба виконувати план з мобілізації. Тобто у нього надскладна задача. В нього немає статків, я контролюю статистику роботи і районних ТЦК. Тому, на мою думку, він може залишитися. Але це рішення не моє, а ОК «Південь» та Верховного головнокомандувача. Як на мене, він тільки починає показувати результат, — повідомив Кім.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button