Суспільство

В Одесі офіційно відкрили зони для купання та оздоровлення

Повідомляє Одеська ОВА

Цей материал також доступний

В Одесі з 12 серпня 2023 року, офіційно відкрили зони для купання та оздоровлення. Дозвіл на це дала обласна військова адміністрація та військове командування. Про це повідомив очільник ОВА Олег Кіпер.

“Зони для купання та оздоровлення офіційно відкрито. Підписали спільний з Командувачем оперативним стратегічним угрупуванням військ «Одеса» наказ про доступ людей до моря”, – повідомив він.

Перші відкриті зони:

  • пляж Калетон
  • Інклюзивний пляж
  • муніципальний пляж (район 14 Фонтану)
  • пляж «Ікра»
  • пляж «Чайка»
  • муніципальний пляж (район 10 Фонтану)

Список з часом буде доповнюватися (по мірі проходження перевірок). Дозволено перебування людей з 08:00 до 20:00.

“Під час повітряної тривоги, при виявленні підозрілих предметів, під час шторму від 2-х балів, на берегових спорудах ( пірсах, травнрсах, хвилеломах), поза межами зон для купання перебування людей заборонено!

На відкритих зонах для купання обов’язкова наявність рятувального човна та захисних сітчастих огорож від вибухонебезпечних предметів.

У разі необхідності мають бути організовані обстеження водолазною службою підводної та надводної акваторії Чорного моря.

Щоденно – прибирання узбережжя за відсутності надзвичайної ситуації. Вихід до акваторії Чорного моря будь-якого плавзасобу, окрім рятувальних служб заборонено!”, – додав Олег Кіпер

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button