ПригодиТема дня

Бажав отримати допомогу: 66-річного миколаївця шахрай ошукав на 39 тисяч гривень

Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк до трьох років

Цей материал також доступний

У середу, 2 липня 2023 року, до Миколаївського районного управління поліції звернувся 66-річний мешканець міста Миколаєва з повідомленням про те, що він став жертвою аферистів, – повідомляє відділ комунікації поліції Миколаївської області.

Зі слів потерпілого, на його мобільний телефон зателефонував невідомий та запропонував йому отримати грошову допомогу від іноземних організацій. Виконавши всі рекомендації телефонного співбесідника, громадянин втратив 39 тисяч гривень.

За вказаним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 190 КК України «Шахрайство». Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.

Шановні громадяни! Поліцейські Миколаєва звертаються до вас із проханням бути обережними та обачними.

Пам’ятайте, що фінансова допомога громадянам надається тільки через офіційні відомчі установи. Нікому не повідомляйте дані вашої банківської карти, особливо ПІН-код та СVV2- код, навіть особам, які представляються працівниками банку чи фінансових компаній. Якщо ж ви все таки потрапили до шахрайської пастки, одразу зверніться до найближчого відділення поліції або телефонуйте на спецлінію 102.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button