Суспільство

"Тут немає нічого", - Зеленський розкритикував палати в Миколаївській обласній дитячій лікарні

У місті Ппрезиденту влаштували "показуху"

Цей материал також доступний

Президент Володимир Зеленський розкритикував стан палат в Миколаївській обласній дитячій лікарні, про що свідчить відеоролик за підсумками візиту до міста, який опубліковано у телеграм-каналі президента України.

Зеленський під час свого візиту в Миколаїв 27 липня відвідав обласну дитячу клінічну лікарню. Там він поспілкувався з дітьми, які перебувають на лікуванні, та привітав медиків з їх професійним святом. Перебуваючи в одній з палат, президент звернув увагу на те, що приміщення не пристосоване для комфортного перебування там. Зокрема, у палаті відсутні карнизи, штори, кондиціонер.

“Тут немає нічого. Немає карнизів, немає кондиціонерів. Це ж не «Велике будівництво», поставити кондиціонер. А чому не можна зробити, як в реальному житті? Не можна дитячу клініку зробити з кондиціонером?”, – запитав Володимир Зеленський.

Президента супроводжували міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко, голова Миколаївської ОВА Віталій Кім та головний лікар медзакладу Олександр Пліткін.

Користувачі соцмереж, коментуючи візит президента до лікарні, звернули увагу на “напрасовану” постіль та відсутність особистих речей у палатах, де перебували діти, – передають “НикВести”.

“Президентська” палата в дитячій лікарні, де діти сидять на напрасованих і ідеально складених простирадлах, з пустими шафами і відсутністю будь-яких особистих речей. Цікаво, скільки часу потрібно, аби повернутися до фарбування газонів? Чи ми вже? І головне – навіщо?”, – написав миколаївець Андрій Попов.

“А чисту постіль постелили – як завжди показуха”, – написала в фейсбуці користувач Ірина Вагнер.

Також користувач Тетяна Коровіна звернула увагу на те, що дитячі ліжка в палаті стоять безпосередньо біля вікон, що небезпечно в умовах можливих обстрілів Миколаєва з боку російської армії.

Читайте новини першими

Связанные статьи

2 комментариев

  1. А что там может быть , если 30 лет все власти грабят страну , все без исключения вместе с нынешним президентом !!!!!!! Дурака включает , мол не знает , как нынче в больницах

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button