СуспільствоТема дня

В Корабельному районі проходять уроки "Стійкість під час війни"

У Міжрайонному ресурсному центрі в бібліотеці-філії №18 (по пр. Корабелів). ФОТО

Цей материал також доступний

З 20 по 28 липня у Міжрайонному ресурсному центрі бібліотеки-філії №18 ЦМБ ім. Кропивницького м. Миколаєва (пр. Корабелів, 12) проходять уроки «Стійкість під час війни» для дітей (ВПО) від 8 до 13 років. Тренеркою є Неоніла Пруднікова, педагогиня, за фахом вчитель, керівниця дитячої танцювальної студії.

Уроки стійкості відбуваються в межах проєкту “Єднання заради дії” за підтримки Міжнародної організації IREX та Державного департаменту США, – повідомила завідувачка бібліотекою Лілія Полковніченко.

26 липня відбувся урок “Команда, її сутність та особливості”. Учасники довели, що вони і є однією командою, дізнались, які види команд існують, хто взагалі може бути командою, які чинники належать справжній команді, чому добре бути однією командою. Потім пані Неоніла запропонувала намалювати будь-яку команду, з живих та не живих істот. Метою цього завдання було тренування мозку та розширення уявлення про саму команду.

“Малюнки були різні, якось запав у душу малюнок про Україну, яка живе у великому будинку білого кольору та малюнок, що об’єднав у одну цілу команду всіх учасниць тренінгових уроків за круглим столом, про стійкість під час війни…

Дякуємо Неонілі Олександрівна за уроки стійкісті, підтримку, допомогу та навчання дітей (ВПО), що зараз знаходяться у Корабельному районі, а також учнів Миколаївських гімназій №№ 29, 48, 54 та Миколаївського ліцею імені Олега Ольжича”, – додала Лілія Полковніченко.

урок стійкості

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button