Пригоди

У Миколаєві п'яний мотоцикліст зіткнувся з поліцейським автомобілем та врізався у гараж

Патрульні затримали його та викликали швидку

Цей материал також доступний

У четвер, 27 липня, в Заводському районі Миколаєва п’яний мотоцикліст врізався в поліцейський автомобіль, а потім – у гараж, про що повідомляє Патрульна поліція Миколаївської області.

«Небайдужі громадяни повідомили патрульним про нетверезого водія мотоцикла «Юпітер», який їздить вулицею Дачною. Невдовзі інспектори виявили цей транспортний засіб. Водій не відреагував на вимоги зупинитися і, намагаючись втекти від поліцейських, зіткнувся зі службовим автомобілем. На вулиці Генерала Карпенка горе-водій не впорався з керуванням і зіткнувся з гаражем. Патрульні затримали його та викликали швидку», – йдеться у повідомленні.

Чоловік пройшов огляд на стан сп’яніння в установленому законом порядку на місці події. Результат тесту становив 1,48 проміле, що в 7 разів перевищує допустиму норму.

Патрульні склали на порушника протоколи за ч. 1 ст. 130 (Управління транспортними засобами у стані сп’яніння), ст. 124 (Порушення правил дорожнього руху, які призвели до ДТП), ст. 122-2 (Невиконання водієм вимоги поліцейського про зупинення), ст. 122-4 (Залишення водієм місця ДТП), а також постанову за ч. 2 ст. 126 (Управління транспортним засобом особою, яка не має права керувати таким транспортним засобом) КУпАП.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button