Суспільство

Мерія планує до кінця року направити 256 мільйонів на ремонти та облаштування укриттів у Миколаєві

Проект рішення про перерозподіл видатків буде винесено на розгляд сесії міськради

Цей материал також доступний

У Миколаєві до кінця 2023 року планують виділити з бюджету 256,5 мільйонів гривень на облаштування укриттів та бомбосховищ. Про це стало відомо на засіданні депутатської комісії з питань економічної і інвестиційної політики, планування, бюджету, фінансів та соціально-економічного розвитку, підприємництва, наповнення бюджету та використання бюджетних коштів, – передають “НикВести”.

Директор департаменту фінансів міської ради Віра Святелик зазначила, що до кінця 2023 року очікується перевиконання дохідної частини міського бюджету на 802 мільйона гривень. З них на укриття та бомбосховища планують направити 256 мільйонів 588 тисяч гривень.

Проект рішення про перерозподіл видатків буде винесено на розгляд сесії 31 липня.

Святелик повідомила, що передбачено 146 мільйонів 388 тисяч на облаштування укриттів будь-якого виду та розподілено між розпорядниками коштів:

  • Управління освіти Миколаївської міської ради отримає на ремонти в укриттях у закладах освіти 99 мільйонів 127 тисяч гривень.
  • Управління з питань культури планує витратити 1 мільйон 900 тисяч.
  • Управління у справах фізичної культури — 1 мільйон 50 тисяч гривень.
  • Управління капітального будівництва отримає 8 мільйонів 508 тисяч.
  • Управлінню з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення виділяють 20 мільйонів 110 тисяч на міські бомбосховища.

Крім того, за словами Віри Святелик, додатково в цьому рішенні передбачено на облаштування укриттів ще 110 мільйонів 200 тисяч гривень.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button