СуспільствоТема дня

"Не можна": в міськраді відмовилися демонтувати занедбаний бігборд у Корабельному районі

Наказ про демонтаж рекламного засобу визнано таким, що не підлягає виконанню

Цей материал також доступний

“Прошу Вас звернути увагу на занедбаний подвійний бігборд, перевірити дозвіл на розташування, якщо він є, написати номер дозволу та строк дії, та змусити власника привести його в нормальний стан, якщо його немає – тоді демонтувати на потреби ЗСУ. Адреса: проспект Богоявленський, 332“, – звернувся до “Контакт-центру” Миколаївської міськради небайдужий місцевий мешканець Геннадій С. ще 17 квітня 2023 року.

Вчора, 24 липня, чоловікові надали відповідь з Департаменту внутрішнього фінансового контролю, нагляду та протидії корупції ММР:

“Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 03.05.2022 №535 “Деякі питання забезпечення провадження господарської діяльності в умовах воєнного стану”, строки дії діючих строкових ліцензій та документів дозвільного характеру автоматично продовжуються на період воєнного стану та три місяці з дня його припинення  чи скасування, а періодичні, чергові платежі за ними відстрочуються на строк, зазначений у цьому підпункті. Відповідно до листа департаменту архітектури та містобудування Миколаївської міської ради від 28.06.2023 №20141 Наказ про демонтаж рекламного засобу визнано таким, що не підлягає виконанню”.

Нагадаємо, ми писали:

Тобто згадана департаментом міськради Постанова Кабміну стосується далеко не всіх – вибірково рекламні конструкції в Миколаєві зносять. Мабуть, власник бігборду, на який звернув увагу місцевий мешканець, – хтось зі “своїх” для високопоставлених чиновників…

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button