Пригоди

Хотіла заробити грошей: 15-річну дівчину з Первомайська поліція розшукала в Миколаєві

На щастя, з неповнолітньою все добре, нині дівчина вдома

Цей материал також доступний

Упродовж доби правоохоронці встановили місцезнаходження 15-річної мешканки Первомайська Ангеліни Бойко, яка 21 липня пішла з дому та пропала безвісти.  Як зазначили в Головному управлінні Національної поліції України в Миколаївській області, дівчина покинула домівку, аби влаштуватись на роботу в обласному центрі. На щастя, з неповнолітньою все добре, нині дівчина вдома.

“Близько 22:00 23 липня до Первомайського районного відділу поліції звернулась місцева мешканка та повідомила, що її неповнолітня донька декілька днів тому, 21 липня, пішла з дому та досі не повернулась. На пошуки дівчини були задіяні оперуповноважені та ювенальні інспектори районного відділу поліції, а також співробітники карного розшуку обласного главку. Завдяки злагодженим діям правоохоронці встановили, що неповнолітня знаходиться у Миколаєві. Ввечері 24 липня поліцейські розшукали її на автостанції, коли вона намагалась поїхати до сусідньої області, дізнавшись що її розшукують”, – йдеться у повідомленні.

Дівчина розповіла, що хотіла заробити грошей, саме тому потайки від рідних поїхала до обласного центру, де влаштувалась на тимчасову роботу в кафе. А дізнавшись про те, що її шукає поліція, вирішила поїхати до Одеси.

З неповнолітньою та її батьками ювенальні інспектори провели профілактичну бесіду про неприпустимість такої поведінки та пояснили, чим міг обернутися необдуманий вчинок дівчини.

Ангеліна Бойко

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button