Пригоди

І коханок також: НАЗК обіцяють перевірити, крім військкомів, ще й їхніх близьких

Перевірка триватиме протягом трьох місяців

Цей материал також доступний

Національне агентство з питань запобігання корупції протягом трьох місяців перевірить спосіб життя не лише начальників українських Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки, а й увесь керівний склад, а також їхніх родичів. Про це заявив голова НАЗК Олександр Новіков в ефірі телемарафону.

“Це сотні керівників військкоматів. Кожен з них буде перевірений. І не тільки кожен з них, а й майно близьких родичів. Брати, сестри, племінники – всі. Водіїв, кухарок, коханців і коханок також перевіримо”, – сказав він.

Він додав, що НАЗК вже звернулося до Міноборони і Генштабу по списки військкомів. За його словами, під час війни зловживання військкомів – “не просто корупційні правопорушення, а державна зрада з точки зору етики”.

“Законом передбачено жорстке покарання за вчинення корупційних правопорушень, яке передбачає як конфіскацію об’єктів незаконного збагачення, так і конфіскацію всього майна корупціонера, навіть якщо воно оформлене на близьких родичів”, – сказав він.

Зазначимо, що 22 липня скандальному колишньому одеському військовому Євгену Борисову оголосили про підозру. Він підозрюється в незаконному збагаченні на сотні мільйонів гривень і навмисному ухиленні від несення служби. Загалом йому загрожує до 10 років позбавлення волі.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button