Пригоди

Водію ВАЗа стало погано - він зіткнувся з BMW: в аварії постаждали троє

Поліцейські з’ясовують усі обставини автопригоди в Миколаєві

Цей материал також доступний

22 липня 2023 року, близько 10:00 на проспекті Героїв України (в районі будинку №93-А) сталась дорожньо-транспортна пригода за участі автомобілів ВАЗ та BMW.

Внаслідок зіткнення транспортних засобів до медичного закладу госпіталізували 24-річного водія та 23-річну пасажирку автомобіля BMW. Також в автівці перебувала чотирьохрічна дитина. На щастя, хлопчик не постраждав.
Пізніше до медиків звернувся і 72-річний водій автомобіля ВАЗ, який спочатку від госпіталізації відмовився, – повідомили в поліції.

ДТП 22.07.2023

Нині вирішується питання щодо внесення вказаного факту до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст.286 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами».

Поліцейські з’ясовують усі обставини автопригоди.

Як повідомили «Новинам-N» у прес-службі патрульної поліції Миколаївської області, ВАЗ рухався по ПГУ з боку Тернівського кільця у напрямку центру міста. Водій розповів, що, не доїжджаючи до зупинки «Ательє», відчув себе погано, через що втратив управління і виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з BMW, що рухався йому назустріч. Через удар «БМВ» відкинуло в електроопору.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button