СуспільствоТема дня

4,4 млн віддала Корабельна райадміністрація за ремонт дороги у дворі одного будинку

4 436 291 грн коштують капремонт внутрішньоквартального проїзду і попутні витрати

Цей материал також доступний

В Корабельному районі міста Миколаєва відремонтували ще один внутрішньоквартальний проїзд. Роботи виконали на замовлення адміністрації району. Площа асфальтування дороги та укладання тротуарної плитки по пр. Богоявленському, 316 перевищує 2045 квадратних метрів, – звітували чиновники.

Виконував роботи єдиний учасник “торгів з особливостями” – ФОП Басистий Дмитро Олександрович за 4 млн 256 тис. 549,77 грн (раніше повідомлялося: в Корабельному розділили 33 мільйони на ремонт доріг між “своїми” підрядниками).

Виготовлення проєктної документації, її експертиза та авторський нагляд коштували 124 837 грн. Крім того,  в договорі сказано, що Замовник здійснює технагляд і контроль за виконанням робіт. Так, тільки послуги з технічного нагляду за виконанням робіт на об’єкті коштували платникам податків району 54 904,21 грн.

Згідно договору, підрядник гарантує якість виконання робіт (капітального ремонту) протягом 3-х років після підписання Акту виконаних робіт. У разі виявлення в період гарантійного строку недоліків (дефектів), підрядник зобов’язаний за свій рахунок виправити їх протягом 30-ти календарних днів з дати отримання повідомлення про виявлення недоліків.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button