Суспільство

Що залишається робити дітям у нашому районі?", - влада демонтує єдиний дитячий майданчик в Балабанівці

Також місцеві мешканці скаржаться на відсутність обслуговування території

Цей материал також доступний

Мешканці мікрорайону Балобанівка, що розташований в Корабельному районі міста Миколаєва скаржаться на демонтаж місцевою владою єдиного простору для дозвілля дітей  – дитячого майданчику, який спільними зусиллями облаштували місцеві мешканці. Про це повідомив у своєму дописі в соцмережі Facebook Антон К.

“Ось так друзі! Сьогодні наша влада розпочала демонтаж дитячого майданчика на території колишньої бібліотеки. Саме ту, що ми спільними зусиллями приводили до ладу! Заради культурного відпочинку наших дітей, заради збереження хоча б такого дозвілля, оскільки бібліотеку закрили (причини досить невиразні), а школа та шкільний двір зруйновані через ракетну атаку! І що залишається робити дітям у нашому районі? Освоювати футбольне поле у зруйнованій школі? Або грати в лісі, який засипаний незрозуміло чим? Необхідно вжити заходів! Я звертаюся до всіх небайдужих жителів Балабанівки – питання по гойдалках та гірках з дитячого майданчика в острівному в тому, хто триматиме їх на балансі та доглядатиме за ними?”, -звертають увагу на ситуацію місцеві мешканці.

Окрім цього автор посту повідомив, що місцеві мешканці не будуть здаватись, а збирають підписи зі зверненням до адміністрації Корабельного району.

“Ми збираємо колективний Лист із зверненням до нашої адміністрації з проханням допомогти та розібратися у цьому питанні! Адже після демонтажу майданчика у нас залишаться лише магазини на увесь район! Як бути нашим дітям? Питання дуже серйозне і широке щоб пускати справу на самоплив!

Усі бажаючі підписатися в листі можуть зв’язатися з нами за телефоном: 0634303317

Давайте змінювати наше життя на краще самостійно! Особливо якщо справа за малим – поставити підпис, чи прийти на мітинг із захисту інтересів своїх дітей!”.

Прокоментували ситуацію й інші місцеві мешканці під дописом.

“Я так розумію майданчик стояв на балансі бібліотеки, нема бібліотеки нема кому обслуговувати майданчик, інша справа чого не передали на баланс іншій структурі?”, – Михайло.

“На наш лад: згорів сарай, гори і хата…”, – В’ячеслав.

“Дякуємо Цуканову”, – Олександр О.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button