ПригодиТема дня

Вибух у Корабельному: п'яний хуліган жбурнув гранату біля житлового будинку

До семи років позбавлення волі чекає на чоловіка

Цей материал також доступний

12 липня 2023 року один із миколаївців вирішив “розслабитися та відпочити” разом зі своїм знайомим. Не обійшлося, звісно ж, без алкоголю, – повідомив очільник обласної поліції Сергій Шайхет (відео).

“У якусь мить між чоловіками почалася сварка, і, здавалося, вже всі розійшлися, однак ні. Пʼяний хуліган вирішив доказати своє «геройство», дістав з кишені гранату та жбурнув куди-небудь. Дякувати Богу, обійшлося без жертв, пошкоджено лише вікно одного з житлових будинків”, – йдеться в повідомленні.

Подія сталася близько 17:30. На спецлінію 102 місцеві повідомили, що на вулиці в Корабельному районі чоловік кинув невідомий предмет, після чого стався вибух, – додали пізніше в пресслужбі поліції.

“На місці події поліцейські встановили обставини події та чоловіка, який вчинив хуліганські дії. З’ясувалось, що зловмисник образився на товариша, з яким разом розпивав алкоголь, і тоді кинув гранату. На щастя, ніхто з людей не постраждав. Внаслідок вибуху пошкодилось вікно будинку, біля якого стався вибух, – зазначили у відомстві.

від вибуху гранати в будинку вилетіло скло
від вибуху гранати в будинку вилетіло скло (фото поліції)

Чоловіка вже затримали в порядку ст.208 КПК України. Найближчим часом слідчі повідомлять йому про підозру за ч.4 ст.296 КК України «Хуліганство». А також зʼясують, звідки у затриманого вибуховий пристрій, за незаконне зберігання якого Кримінальним кодексом також передбачено відповідальність – ст.263.

До семи років позбавлення волі чекає на чоловіка, а все через необдуманий вчинок та надмірну кількість вжитого алкоголю, – зазначив головний поліцейський Миколаївщини.

Нагадаємо, ми писали:
Мешканець Миколаївської області кинув гранату в авто з людьми — водієві відірвало руку

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button