ПригодиСуспільство

"Я не понимаю этого языка", - в Миколаєві жінка чіплялася до перехожої через українську мову

Та грозилася викликати чоловіка, коли від неї захотіли почути пояснень. ВІДЕО

Цей материал також доступний

В центрі Миколаєва, біля дитячого містечка “Казка”, жінка почала ображати перехожу за те, що вона спілкувалась українською мовою. Відповідне відео виклав миколаївський активіст Ілля Зелінський, який захищає Україну в складі Збройних сил.

“Миколаїв, поширте “героїню” та дайте зворотній звʼязок, хто впізнає (з мене презент). Ця істота дої@@лась до перехожих за те, що ті спілкувались українською мовою, потім почала викликати чоловіка, який так і не прийшов. Живе в Миколаєві, про погляди все зрозуміло з відео. Гадаю, треба перевірити, хто воно і що воно.  Для тих, хто не зрозумів контекст, “вигульщіце” собак не спадобалось, що перехожа спілкувалась мовою (не з нею), що вигульщіца вирішила прокоментувати образою, після чого її почали знімати на відео, при цьому не вимагаючи від неї перейти на українську, а намагаючись зʼясувати, що вона хоче від перехожих”, – написав він.

На опублікованому відео жінка, яка вигулює собаку, агресивно спілкується з дівчиною та заявляє, що не розуміє української мови.

— Я не понимаю этого языка, конченн*я, – сказала “собачниця”.

— Що зі мною не так? — зпитала перехожа.

— Иди отсюда, слушай, я тебя вообще не понимаю, чего ты идешь за мной?… Я не понимаю твой язык. Х*ли ты за мной идешь? Ты меня уже подза*бала.

— Тому що я очікую пояснення.

— С хера ли? Или мне реально позвать своих кого-то?

Згодом ця жінка звернулась до перехожого та попросила його допомогли їй віришити конфлікт з перехожою. Проте у неї і надалі продовжилася дискусія із ображеною дівчиною:

— Я ничего не понимаю, иди отсюда.

— Ви не знаєте рідної мови?

— Нет, прикинь.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button