ПригодиСуспільствоТема дня

Військові в Корабельному районі врятували людину

41-річному чоловікові стало погано на вулиці

Цей материал також доступний

По полудню у вівторок, 11 липня 2023 року, мешканця Корабельного району міста Миколаєва Олександра К., який знепритомнів прямо на вулиці, виявили військовослужбовці роти охорони Корабельного району. Вони намагалися привести чоловіка до тями та підтримували його до приїзду швидкої.

– Ми йшли вздовж проспекту Богоявленського: на щастя, разом з нашим медиком Сніжаною – саме вона й помітила, що чоловіку погано. Він сидів на лавочці навпроти магазину поруч із залізничним переїздом, а голова його була вперта в асфальт. Пристойно одягнений, алкоголем від нього не пахло, “доріжок” на руках немає (отже, не наркоман). Ми намагалися привести його до тями, хтось з перехожих (яких звбрався цілий натовп) збігав у найближчу аптеку й купив нашатир… Але чоловік, попри всі наші зусилля, продовжував перебувати без свідомості.

Ми викликали швидку допомогу, медики одразу поміряли чоловікові тиск (він був дуже низький), швидко взяли кров на цукор, щось вкололи у вену та з маячками повезли пацієнта (він тоді ще не прийшов до тями) в бік центру міста. При ньому не було телефона. Але, сподіваємося, що родичі Олександра Олександровича, коли дізнаються про цю історію, зможуть швидше його знайти,  – розповів для korabelov.info один з військовослужбовців роти охорони Сергій.

Свідки події стверджують, що вчора бачили Олександра в міській лікарні №5 у Корабельному районі, там він за направленням від військкомату проходив ВЛК (військово-лікарську комісію, що визначає стан здоров’я особи, яка має бути призвана на військову службу).

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button