Пригоди

Бажав придбати автомобіль: шахраї ошукали мешканця Миколаївщини на понад 120 тис.

Злодіям загрожує обмеження волі на строк до трьох років

Цей материал також доступний

У суботу, 8 липня, до чергової частини Вознесенського райуправління поліції звернувся мешканець Прибужанівської громади з повідомленням про те, що його ошукали аферисти.

“За словами 30-річного потерпілого, на одній із інтернет-платформ він знайшов оголошення про продаж автомобіля. Зв’язавшись нібито з продавцем, за купівлю та доставку транспортного засобу псевдопродавець попросив відразу сплатити всю суму за товар. Заявник погодився на таку угоду і перерахував грошові кошти у розмірі 121 тисяча 300 гривень на банківський рахунок “продавця”, з яким відразу зник зв’язок”, – повідомляє Вознесенське районне управління поліції ГУНП в Миколаївській області.

За вказаним фактом дізнавачі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 190 КК України “Шахрайство”. Санкція статті передбачає обмеження волі на строк до трьох років.

Шановні громадяни!

Поліція вкотре закликає вас бути обережними при здійсненні покупок в інтернеті. Використовуйте виключно перевірені інтернет-майданчики, адміністратори яких можуть гарантувати вам повернення коштів, у разі, якщо товар не буде відправлено або ж він буде неналежної якості. Якщо ж ви користуєтеся послугами невідомого інтернет-магазину, тоді обов’язково вивчіть відгуки про продавця та купуйте товари тільки за допомогою післяплати – сплачуйте вартість товару після отримання та огляду.

Якщо ж ви або ваші рідні, близькі, друзі чи знайомі все-таки стали жертвами аферистів, негайно телефонуйте 102.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button