Пригоди

На Миколаївщині затримали розповсюджувачку синтетичного наркотику

За вчинення злочину їй загрожує до десяти років позбавлення волі

Цей материал також доступний

На Миколаївщині викрили незаконну діяльність 39-річної жінки, яка замовляла через інтернет-крамницю спеціальні речовини та прекурсори, з яких у подальшому виготовляла амфетамін та збувала серед знайомого кола осіб, у тому числа, відправляла поштовим сервісом, маскуючи в продукти харчування. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Миколаївської області

У ході розслідування поліцейські встановили, що упродовж декількох місяців фігурантка, маючи кримінальний досвід за скоєння наркозлочину, виготовляла психотропи та збувала їх за 600-700 гривень за “дозу”. Під час санкціонованих обшуків у зловмисниці правоохоронці вилучили амфетамін, електронні ваги, ізоляційні стрічки, зіп-пакети, у які вона фасувала наркотичний засіб, різноманітні колби, речовини та інші докази причетності жінки до злочинної діяльності.

Усе вилучене поліцейські направили на експертне дослідження.

Зловмисниці, за процесуального керівництва прокуратури, слідчі повідомили про підозру за ч. 2 ст. 307 КК України, а це незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів. Нині підозрюваній суд обрав запобіжний захід у вигляді арешту строком на 60 діб з моживістю внесення застави понад 160 тисяч гривень.

Санкція статті передбачає до десяти років позбавлення волі із конфіскацією майна.

Наразі встановлюються інші особи, які можуть бути причетні до злочинної діяльності. Слідство триває.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button