Суспільство

ЦНАПи тепер можуть приймати іспит на водійські права

Кабмін змінив перелік адміністративних послуг, що надаються органами місцевого самоврядування

Цей материал також доступний

Кабінет міністрів дозволив центрам надання адміністративних послуг видавати довідку про несудимість та надавати послуги з прийняття теоретичного іспиту, необхідного для отримання водійського посвідчення, про що на засіданні уряду заявив прем’єр-міністр Денис Шмигаль.

«Затверджуємо документ, який дозволить отримувати в ЦНАПах довідку про несудимість, а також послуги з прийняття теоретичного іспиту, необхідного для отримання посвідчення водія», – зазначив голова він.

Представник уряду у Верховній Раді Тарас Мельничук зазначив, що Кабмін вніс зміни до переліку адмінпослуг органів виконавчої влади та адмінпослуг, що надаються органами місцевого самоврядування через ЦНАПи.

«Доповнено перелік послугами щодо отримання витягу з інформаційно-аналітичної системи «Облік відомостей про притягнення особи до кримінальної відповідальності та наявності судимості» та прийняття теоретичного іспиту для отримання права на керування транспортними засобами відповідної категорії», – зазначив він.

Уряд виключив з цього переліку послуги у сфері будівництва, що стосуються обʼєктів, які за класом відповідальності належать до обʼєктів із середніми (СС2) та значними (СС3) наслідками.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button