ПригодиСуспільствоТема дня

На війні з російськими окупантами загинув Дмитро Дмитрієв з Корабельного району

Вічна слава Герою-захиснику!

Цей материал також доступний

26 червня 2023 року під час протистояння з російськими опупаційними військами на сході України (на Мар’їнському напрямку в Донецькій області) загинув 28-річний морський піхотинець Дмитро Дмитрієв (04.11.1994 р.н.) з Корабельного району міста Миколаєва. Про це до редакції Кorabelov.info повідомили близькі Героя-захисника.

Дмитро (колишній учень школи №1) був талановитим, сміливим та мужнім чоловіком, небайдужим, життєрадісним та надійним. Його поважали друзі й дуже любили рідні…

“Близько десяти днів, як він перестав виходити на зв’язок із сім’єю. А коли вдалося дозвонитися його командиру, той підтвердив те, що казали побратими Дмитра – він загинув вдень 26 червня. Накрило ворожою артилерією, прилетіло прямо в окоп… Цією весною він з іншими військовослужбовцями навчався в Англії. Повернулися – і майже одразу їх на фронт відправили. 20 днів повоював…”, – каже розбитий горем батько Дмитра – Іван.

Хто бажає допомогти родині загиблого воїна, може перерахувати кошти на картку:
5355280211715295 – Іван Дмитрієв (батько Дмитра).

Редакція “Корабелoв.info” висловлює щире глибоке співчуття родині, близьким та друзям Дмитра Дмитрієва у зв’язку з непоправною втратою.

Пам’ять про нього завжди житиме в наших серцях! Герої не вмирають!

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button