Суспільство

Пишаємось! Посилюємо! Перемагаємо!, - Зеленський подякував воїнам ВМС

Ворог точно не диктуватиме умов у Чорному морі

Цей материал також доступний

Президент України Володимир Зеленський привітав Військово-морські сили ЗСУ з професійним святом словами: “Слава Військово-морським силам Збройних Сил України!”. Глава держави оприлюднив у соцмережах своє відеозвернення, в якому заявив, що «ворог точно не диктуватиме умов у Чорному морі».

«Окупантам доведеться так само боятися наближатись до нашого українського Криму і до наших берегів Азовського моря, як російські кораблі вже бояться наближатись до нашого Чорноморського узбережжя», – додав Президент.

В Одесі Володимир Зеленський узяв участь у заходах із нагоди Дня Військово-морських сил, зокрема зустрівся з курсантами Інституту військово-морських сил Національного університету «Одеська морська академія» та вручив державні нагороди.

“Багато хто в Росії думав, ніби Чорне море – це акваторія їхньої сили. Ворог сподівався, що наші Військово-Морські сили нібито не витримають ударів Росії. Що ж, відвага і майстерність наших воїнів знищили всі ці ворожі надії та втопили їх у морі.

Ми знаємо, ми бачили і ми вдячні за ту славу, яку здобувають для нашої держави складові наших ВМС ЗСУ. Ми всі в Україні впевнені у силі нашого народу, і ми всі впевнені у вашій міцності, у вашій професійності, у вашій здатності й надалі демонструвати українську силу”.

Також він оприлюднив фотографії військовослужбовців ВМС ЗСУ, які мужньо захищають Україну на морі, суші та в повітрі.

“Пишаємось! Посилюємо! Перемагаємо!”, – наголосив Зеленський.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button