Пригоди

Патрульні Миколаєва продовжують виявляти наркоманів

Патрульні, спільно з колегами з роти особливого призначення, продовжують виявляти у містян, ймовірно, наркотичні речовини

Під час патрулювання Центрального району міста, інспектори отримали повідомлення від громадян, що на вулиці Колодязній невідомий чоловік шукає або розкладає закладки. Поліцейські оперативно розшукали громадянина за орієнтуванням.
Під час поверхневої перевірки у чоловіка було виявлено 2 пакетики з порошкоподібною речовиною, ймовірно наркотичною.

За деякий час поліцейські отримали чергове орієнтуванням про ймовірного закладчика в Центральному районі міста. На місце прибули патрульні та поліцейські роти особливого призначення, які перебували неподалік. Меньше ніж за 10 хвилин правоохоронці розшукали чоловіка за орієнтуванням. Громадянин мав з собою 2 пакетики з, ймовірно, наркотичними речовинами.

Вчора, близько 23-ї години, патрульні зупинили автомобіль BMW на проспекті Центральному за порушення ПДР. Увагу інспекторів привернула пасажирка транспортного засобу, яка помітно нервувала та мала дивну поведінку. При поверхневій перевірці у жінки було виявлено пакетик з порошкоподібною речовиною, ймовірно наркотичною.

В усіх випадках на місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу для подальшого з’ясування всіх обставин справи.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button