Пригоди

П'яний поліцейський за кермом: загинули троє випускниць, ще троє підлітків - у лікарні

Водій автомобіля у результаті ДТП отримав тілесні ушкодження

Цей материал також доступний

25 червня на Кіровоградщині внаслідок дорожньо-транспортної пригоди за участю поліцейського напідпитку загинули троє 17-річних дівчат, ще трьох осіб госпіталізували. Про це повідомляє Кіровоградська обласна прокуратура.

“За даними слідства, 25 червня 2023 року водій автомобіля «Mercedes-Benz», рухаючись автодорогою «Кропивницький-Кривий Ріг- Запоріжжя», неподалік смт. Новгородка, грубо порушив правила дорожнього руху, перевищив швидкість, не справився з керуванням та допустив зʼїзд авто в кювет з подальшим перекиданням.

У салоні легковика перебувало пʼятеро пасажирів – випускників однієї із місцевих шкіл. Унаслідок ДТП загинули троє 17-річних осіб: двоє на місці події, ще одна дівчина померла у кареті швидкої медичної допомоги. Крім того, отримали тілесні ушкодження та були доставлені до медичних закладів ще троє громадян віком від 16 до 18 років”, – йдеться у повідомленні.

Встановлено, що за кермом автомобіля перебував сержант поліції Кропивницького РВП ГУНП в Кіровоградській області. Зазначається, що водій автомобіля у результаті ДТП отримав тілесні ушкодження. Він перебував за кермом у стані алкогольного сп’яніння.

Наразі правоохоронця затримано в порядку ст. ст. 208 КПК України. Проводяться першочергові слідчі дії.

Розслідування за фактом дорожньо-транспортної пригоди проводять співробітники ДБР.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button