Суспільство

14-річному хлопцю з Шевченківської ОТГ - герою кліпу Imagine Dragons - донори відбудовують зруйнований будинок

Про це повідомляють в UNITED24

Цей материал також доступний

10 травня 2023 року американський гурт Imagine Dragons презентував кліп на пісню “Crushed”, який зняли в селищі Новогригорівка (у складі Шевченківської ОТГ) Миколаївської області. У відеоматеріалі розповіли історію місцевого мешканця – 14-річного Олександра Згурського, який через російську військову агресію втратив будинок.

Так вже у червні, Сашкові та його мамі почали відбудовувати зруйнований будинок. Про це повідомили United24 на своїй офіційній сторінці у Facebook.

“Памʼятаєте 14-річного Сашка з кліпу Imagine Dragons? Хлопець понад усе мріяв повернутися до свого будинку, вщент зруйнованого російськими обстрілами. Ми щасливі, що мрія Сашка скоро здійсниться.

Відучора (ред. 22 червня) будинок хлопця та його мами в селі Новогригорівка на Миколаївщині почали відбудовувати завдяки постійному донору UNITED24 — мережі мультимаркетів «Аврора».

Будівельники обіцяють, що за пару місяців Сашко зможе переступити поріг свого нового-старого будинку.

Дякуємо всім залученим! Imagine Dragons — за величезну підтримку України! «Аврорі» — за дива, які ми створюємо разом. Віталію Кіму та його команді — за блискавичну реакцію та допомогу в усьому. Усім командам, які допомагають повернути дитині її дім”, – йдеться в повідомленні.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button