Пригоди

Президент Зеленський доручив вигнати скандального одеського воєнкома

Про це Президент написав в Telegram.

Цей материал також доступний

Президент України Володимир Зеленський дав термінове доручення Головнокомандуючому ЗСУ Валерію Залужному негайно звільнити з посади начальника Одеського обласного територіального центру комплектування Євгена Борисова.

Про це Зеленський написав в Telegram.

“Дав термінове доручення створити комісію під керівництвом першого заступника міністра оборони України генерала Павлюка разом із правоохоронним блоком та разом із НАЗК для перевірки всіх воєнкомів в усіх регіонах України, щоб вони не ганьбили нашу державу і пам’ять героїв, які гинуть на фронті”, – заявив Президент.

Як відомо, у іспанському місті Марбелья виявили нерухомість на мільйони євро, яка належить тещі та дружині Євгена Борисова. Також там виявили і елітні автомобілі членів родини Борисова. Згодом ДБР розпочало кримінальне провадження за фактом зловживання службовим становищем начальником Одеського обласного територіального центру комплектування під час мобілізаційних заходів.

Сам Борисов казав, що не в курсі, чи є у його сім’ї майно в Іспанії, оскільки не «влазить» у бізнес дружини та її родини. Також стало відомо, що Борисов під час війни покидав Україну. Начальниця об’єднаного пресцентру оперативного командування «Південь» Наталія Гуменюк в свою чергу заявила, що він «виїжджав на лікування, як свідчать результати службового розслідування». Наталія Гуменюк також повідомила, що нині Євген Борисов продовжує виконувати свої обов’язки, оскільки службове розслідування не знайшло підстав для відсторонення від посади.

Нагадаємо, ми писали:
У Одеського військкома знайшли дороге авто та елітну нерухомість: його усунули від обов’язків

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button