Пригоди

Під час п'яної сварки миколаєвець забив до смерті знайомого

Після вчиненого, 32-річний зловмисник намагався покинути місто

Цей материал також доступний

У Миколаєві поліцейські затримали зловмисника, який під час сварки наніс численні удари потерпілому, від чого той помер у лікарні, повідомляє Відділ комунікації поліції Миколаївської області.

“До Миколаївського районного управління поліції надійшло повідомлення від медиків про те, що до них госпіталізували чоловіка з наявними тілесними ушкодженнями. Згодом у реанімаційному відділенні потерпілий помер. На місці події поліцейські встановили, що тілесні ушкодження 50-річному потерпілому спричинив знайомий після спільного розпивання спиртних напоїв. Між чоловіками розпочалася сварка, під час якої 32-річний зловмисник наніс потерпілому численні удари палицею. У ході слідчо-оперативних заходів поліцейські розшукали та затримали зловмисника. Фігурант після вчинення злочину намагався покинути місто”, – йдеться у повідомленні.

За спричинення умисного тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило смерть потерпілого, ч. 2 ст. 121 КК України, правоохоронці оголосили зловмисникові про підозру. Нині вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу.

За скоєне йому загрожує до десяти років ув’язнення.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button