ПригодиТема дня

У Корабельному районі продають товари компанії-міжнародного спонсору війни

В супермаркетах не гидують нічим?

Цей материал також доступний

Мешканець міста Миколаєва Борис Салтовський звертає увагу громадськості на те, що в супермаркеті “Таврія В“, розташованому по пр. Богоявленському, 234В у Корабельному районі (на так званому Широкобальському перегоні) реалізується продукція компанії “Mondelez International“, яку НАЗК внесло до переліку міжнародних спонсорів війни. Так, опублікувавши відповідне фото в “Фейсбук”, небайдужий чоловік написав:

“Україна, Миколаїв, Таврія В на Перегоні. В той самий час:

«Скандинавські країни бойкотують продукцію Mondelez через продовження присутності в рф. Компанія Mondelez стикається зі негативною реакцією країн Північної Європи через російський бізнес, пише Reuters.

Повідомляється, що Mondelez International (виробник таких брендів як Oreo, Milka, Корона, Toblerone тощо) зіткнулася з розширеним корпоративним бойкотом у скандинавському регіоні через продовження присутності в Росії та попросила зустрітися з урядом Норвегії, щоб захистити свій місцевий бізнес.

Авіакомпанії SAS і Norwegian Air, залізнична група SJ, мережа готелів Strawberry, роздрібний продавець Elkjop, транспортна група Fjord Line і Норвезька футбольна асоціація були серед тих, хто останніми днями оголосив про припинення продажу продукції Mondelez.

Нагадаємо, НАЗК внесло компанію “Mondelez International” до переліку міжнародних спонсорів війни».

Зазначимо, що солодощі від “Mondelez International” спокійно продають і в інших мережах супермаркетів у Миколаєві.

Нагадаємо, ми писали:
В супермаркете «Таврия-В» продают просроченные продукты (Видео-инспекция)

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button