ПригодиСуспільство

"Таргани валом падають зі стелі", - мешканці Корабельного скаржаться на управляючу компанію

Мовляв, компанія не приводить до ладу горище багатоповерхівки

Цей материал також доступний

Жителі дев’ятиповерхівки по пр. Богоявленському, 340/1 (“глиноземівського гуртожитку”) в Корабельному районі міста Миколаєва скаржаться на бездіяльність їхньої управляючої компанії. Так, мешканка будинку Юлія в Facebook-групі “Contact Center при Миколаївській міській раді” написала:

“Просимо ТОВ “Перша управляюча компанія” почистити горище гуртожитку за адресою: пр. Богоявленський, буд. 340/1. Через те, що там багато років живуть голуби, в’ють гнізда, тепер розполодилися великі таргани, які просто валом падають з димоходів та стелі на підлогу. Другий рік в димоходи почали завалюватись молоді голуби, чого раніше не було. Втомились витягувати їх, бо дохнуть там.

І на упередження відповіді від ТОВ. Ви були ЖЕК “Гуртожиток”, стали ТОВ. З моменту, як перейшли в ТОВ, тариф на житлову послугу 5.70, де напевно є послуга прибирання горища. І інші послуги також, які не всі виконуються, бо бачимо працівників ваших, то дворник і слюсар. Стандартні відповіді: мешканці будинку не сплачують послугу. То за роки ще Гуртожитка +ТОВ хоч раз можна привести до ладу горище, того що сплачували, вже було б достатньо”.

“І просимо долучити санстанцію, якщо це можливо”, – додала автор повідомлення.

Служба Оперативного Реагування Миколаївської міськради 12 червня 2023 року передала дане звернення на виконання в ТОВ “Перша Миколаївська управляюча компанія”. Станом на 17 червня зазначено, що звернення буде “в роботі” ще більше 24-х днів.

Нагадаємо, ми писали:

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button