Пригоди

Вночі окупанти вдарили ракетами по 5-поверхівці у Кривому Розі: є загиблі та постраждалі

Попередньо, загинули троє її мешканців, 25 людей поранені

Цей материал також доступний

В ніч на 13 червня російські окупанти поцілили ракетами по Кривому Розі, пошкодивши п’ятиповерхівку, про що повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак.

“Удар по Кривому Рогу. Три крилаті ракети збило ПвК “Схід”. Але маємо і “прильоти”. Пошкоджені цивільні об’єкти. Понівечена п’ятиповерхівка. Попередньо, загинули троє її мешканців. 25 людей поранені, з них 19 – у лікарні. Горять квартири з першого по п’ятий поверхи. Вогонь охопив 700 кв м. Його приборкують рятувальники”, – йдеться у його повідомленні.

Також троє людей постраждали на приватному підприємстві, їх госпіталізували, але під завалами потрощеного складу можуть перебувати люди. Їх шукають рятувальники. Також пошкоджено шість легкових машин. Ще четверо травмованих є на іншій локації. Там горіли будівля та авто. Пожежу вже загасили. Побите і автомобільне підприємство. Зайнялася вантажна техніка. Полум’я також приборкали. Зруйнована господарська споруда. Також пошкодження є у рятувальному підрозділі.

Як додали у Генеральному штабі ЗСУ, попередньо, ворог вночі застосував 14 крилатих ракет Х-101/555, з яких 10 було знищено протиповітряною обороною, а також завдав удару 4 “шахедами”, 1 з яких знищено нашими захисниками.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button