ПригодиТема дня

В селі Галицинове продовжує підніматися рівень води

ОНОВЛЕНО

Цей материал також доступний

Станом на 13:00 вівторка, 6 червня, вода в Дніпробузькому лимані біля села Галицинове Галицинівської ОТГ на Миколаївщині піднялася вище звичайного рівня приблизно на 20 см. Про це (на питання редакції korabelov.info) повідомив голова Галицинівської сільради:

“Трошки підтопило берегову лінію. До 20 сантиментів. Біля домівок, і так само біля дач. Поки не критично, тримаємося. Про евакуацію людей наразі мова не йде”, – розповів Іван Назар вдень 6 червня.

«Рівень води загалом вже піднявся десь сантиметрів на 55. Затопило тільки пустоти на землі, будинки не постраждали. Ситуація контрольована. Старі люди кажуть, що такі речі були і раніше в природі. Тож, все нормально на даний час», – додав голова Галицинівської сільради вранці 7 червня.

Нагадаємо: російські окупанти сьогодні вночі підірвали Каховську ГЕС: вода досягає критичного рівня, мешканців Херсонщини евакуюють

Як повідомив Президент України Володимир Зеленський, цієї ночі о 02:50 російські терористи здійснили внутрішній підрив конструкцій Каховської ГЕС. У зоні підтоплення – близько 80 населених пунктів.

“Робимо все, щоб врятувати людей. Задіяні всі служби, військові, Уряд, Офіс”, – зазначив Президент.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button