СуспільствоТема дня

Захисне укриття в ліцеї Корабельного району цілодобово готове рятувати життя мешканців

ФОТО

Цей материал також доступний

Захисне укриття в ліцеї №58 (колишній гімназії №3) в Корабельному районі міста Миколаєва готове цілодобово (в разі потреби, зокрема, при повітряній тривозі) приймати, крім членів свого учнівсько-педагогічного колективу, мешканців будинків по пр. Корабелів, 10А та 10Б (згідно розподілення, зробленого представниками місцевої влади).

В цьому особисто впевнилася кореспондентка korabelov.info у понеділок, 5 червня 2023 року.Нагадаємо: під час її візиту в суботу, 3 червня, ворота ліцею були зачинені, тож на його територію попасти не було можливим. Але керівництво закладу швидко вирішило цю проблему, вживши відповідних кроків.

На воротах та калитці розміщено інформацію про наявність укриття в навчальному закладі. На території ліцею наклеєні стрілочки, що допомагають людям знайти необхідне приміщення. Це може бути надзвичайно корисно у разі виникнення небезпеки при надзвичайній ситуації, коли швидкість потрапляння в укриття може врятувати життя.

В самому лицеї також усюди розклеєні вказівні позначки, що ведуть до укриття (загальна його місткість – 419 осіб, площа – 260 кв.м).

В укритті чисто, є місця для сидіння та запас технічної води. Тут частково готуються до ремонту, але місце для перебування людей функціонує.

Як запевняє директорка ліцею Марія Федорівна Письменна, вхід на територію закладу тепер буде доступний людям, що шукатимуть порятунку, цілодобово.

 

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button