ПригодиТема дня

Мовний скандал: Арестович заступився за хлопця, який виконав у Львові пісню Цоя (відео)

Колишній позаштатний радник ОП вважає, що право співати, читати й слухати тією мовою, якою людині зручно, — цілком законне й охороняється Конституцією.

Олексій Арестович заступився за одесита, якого у Львові змусили перепрошувати за виконання пісні російського музиканта Віктора Цоя. Свою позицію колишній позаштатний радник Офісу президента аргументував в особистому телеграм-каналі, де 4 червня опублікував відповідний допис.

Він вважає, що з українцем, котрий виконав у Львові російськомовну пісню, обійшлися несправедливо — порушили його особисті кордони та зневажили право, яке гарантує Конституція.

“Ты не должен был извиняться за то, что пел песню Цоя. Потому что это — твоя личность, твоя самоидентификация, твое право, защищенное Конституцией”,, — сказав Арестович.

За його словами, “извиняться должна народный депутат, которая на тебя наехала”.

Після цього Арестович із солідарності з одеситом виконав пісню “В лесу родилась елочка”.

“Мовний” скандал у Львові: що про це відомо

У суботу, 3 червня, у Львові сталася суперечка між підлітком і народною депутаткою від партії “Голос” Наталією Піпою. Хлопець виконував під гітару російськомовні пісні музиканта Віктора Цоя.

Між підлітком-музикантом і народною депутаткою спалахнув конфлікт. Зрештою, одесит образив жінку нецензурними словами.

“Цой — це легенда року, розумієш, а ти зараз береш і до*буєшся. У тебе с*ка своїх справ немає чи що бл *ть?” — сказав він.

На цьому скандал не вщух. Дещо пізніше в інтернеті з’явилося відео, на якому підліток просить вибачення перед Піпою та перепрошує в жителів Львова. Водночас він звертається до аудиторії вже українською мовою.

“Дуже перепрошую за ненормативну лексику в бік пані Наталії. І дуже перепрошую в мешканців Львова”, — сказав одесит.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

  1. Арестович, як завжди, - маніпулятор і брехун. Той хлопчина може і має заявлені арестовічем права, однак пробуючи реалізувати їх автоматично порушує права оточуючих, яких багато. Тому - вдома, у звукоізольованому підвалі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button