Пригоди

Пірнув з пірса, а потім зник під водою: миколаївські водолази виявили тіло потонулого юнака

Обставини трагедії з'ясовують співробітники поліції. ФОТО

Цей материал також доступний

4 червня 2023 року (о 09:06) водолазно-рятувальним відділенням аварійно-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спеціального призначення в акваторії Бузького лиману виявлено тіло молодого чоловіка 2004 року народження, який потонув напередодні. Про це повідомляють в Головному управлінні ДСНС України у Миколаївській області.

“Як розповіли очевидці, молодь відпочивала на березі, орієнтовно о 17:10 3 червня юнак пірнув з пірса, розташованого у зоні відпочинку мікрорайона Намив міста Миколаєва, випірнув, а потім зник під водою. Друзі намагались його врятувати, але безрезультатно”. – повідомляють в ДСНС.

Пошукова операція проводилась 3 червня та зранку 4 червня, до робіт залучалось аварійно-рятувальне відділення аварійно-рятувальної частини АРЗ СП з надувним човном, чергова зміна оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у Миколаївській області та аварійно-рятувальне відділення 10 взводу Державного воєнізованого гірничорятувального загону ДСНС України з надувним човном.

Обставини трагедії з’ясовують співробітники поліції.

Нагадаємо, ми писали:
Рятувальники нагадують, що не можна ходити на пляжі. ФОТО пляжників у Корабельному районі

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button