Суспільство

У Миколаєві розпочались комісійні перевірки захисних споруд цивільного захисту та укриттів

Поліцейські та рятувальники провели перші обстеження

Цей материал також доступний

2 червня, правоохоронці провели перші комісійні обстеження, спрямовані на визначення рівня готовності до використання за призначенням захисних споруд цивільного захисту, забезпечення безперешкодного цілодобового доступу до них населення та обладнання необхідним майном.

Про це повідомляють в Головному управлінні Національної поліції в Миколаївській області.

Співробітники поліції та надзвичайники оглянули укриття в обласному центрі.

“В першу чергу, члени комісії перевірили можливість безперешкодного доступу до них та готовність до використання за призначенням даних укриттів та їхню комплектацію необхідним. З балансоутримувачами захисних споруд, а також відповідальними особами за їхнє обслуговування і експлуатацію правоохоронці провели роз’яснювальні бесіди стосовно законодавчих норм, які регламентують функціонування захисних споруд цивільного захисту у період дії режиму воєнного стану”, – йдеться в повідомленні.

Як зазначають правоохоронці від 2 червня комісійні рейди будуть проводитись по всій області. У разі виявлення недоліків будуть надані рекомендації стосовно їхнього негайного усунення, а у випадку відмови вжиття відповідних заходів відповідальними особами, винні будуть притягнуті до відповідальності.

“Шановні громадяни! Якщо ви виявили у вказаних об’єктах будь-які порушення чи недоліки або об’єкт укриття зачинений, просимо одразу звертатись до поліції на спецлінію 102“, – нагадують у відомстві куди можна подати звернення у разі виявлення порушень.

Раніше ми повідомляли:

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button