ПригодиСуспільство

Палять і купаються: на «облтеплоенерго» розповіли, що миколаївці роблять у точках видачі питної води

Все це доводиться прибирати робітникам підприємства

Цей материал також доступний

Точки видачі очищеної води, обладнані на об’єктах комунального підприємства «Миколаївоблтеплоенерго», часто зазнають актів вандалізму. Про це під час брифінгу в четвер, 1 червня 2023 року, розповів директор підприємства Микола Логвінов, – передають «Новини-N».

У точках видачі очищеної води нерідко ламають краніки, а на вулиці Казарського навіть примудрилися виламати кнопки, що служать для подачі води.

«Напевно, пхали якусь палицю – думали, що якщо сильніше натиснути, то вода швидше тектиме. Чи не вистачило алкоголю – думав, пиво потече», – сказав директор підприємства.

Ще одна проблема полягає у великій кількості сміття, яке місцеві залишають у точках видачі питної води. Зокрема, чекаючи, поки вода набереться в ємність, вони палять і викидають недопалки поряд.

«А потім це все прибирають наші співробітники», – додав Логвінов.

Траплялися навіть випадки, коли містян заставали у точках видачі води за… купанням.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

  1. Більше двох тижнів потребується "Миколаївводоканалу", щоб прийти й опломбувати лічильник! Бо вигідно, щоб споживач оплатив не дійсний обсяг спожитої води за лічильником, а середній "норматив" споживання, який набагато вище.Це не що інше, як корупція.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button