Пригоди

Вночі ворог атакував Київ "Іскандерами": троє загиблих, серед них дитина

Цілили по об’єктах цивільної та критичної інфраструктури

Цей материал також доступний

Цієї ночі російські окупанти знову застосували ракети оперативно-тактичного ракетного комплексу “Іскандер” по об’єктах цивільної та критичної інфраструктури Київської області, про що повідомляє Генеральний штаб Збройних сил України.

“Попередньо, силами та засобами Повітряних Сил Збройних Сил України 10 з 10 ракет були знищені”, – зазначили в Генштабі.

Але не обійшлося без жертв. Як повідомив мер Києва, через падіння уламків, на одній з вулиць горіла автівка на проїжджій частині дороги; в багатоповерхівці повбивало шибки, постраждали люди в одному з медзакладів. Виявлено трьох загиблих, із них двоє дітей. Пізніше, за уточненими даними, повідомлялося, що загинула одна дитина і ще одна була поранена. Ще мінімум 14 людей постраждали, медики надали їм допомогу.

Крім цього, протягом минулої доби противник завдав 3 ракетних та 29 авіаційних ударів, здійснив 49 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. На жаль, є постраждалі серед цивільного населення, пошкоджено приватні житлові будинки, інша інфраструктура.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button