СуспільствоТема дня

"В Миколаєві люди невдячні в більшості своїй, нервові і ображені", - Сєнкевич

Його ображають коментарі містян стосовно іноземної допомоги

Цей материал також доступний

Миколаївського міського голову Олександра Сєнкевича ображають коментарі мешканців міста стосовно іноземної допомоги у відновленні, про що він сказав в ефірі програми «Діалог» на телеканалі «МАРТ».

«Читаючи коментарі, я іноді затверджуюсь в думці, що в Миколаєві люди невдячні в більшості своїй, нервові і ображені чимось по життю. Я вкотре хочу наголосити, що будь-яка допомога сьогодні, яка приходить в місто, її планування відбувається з участю міських служб міста Миколаєва і так далі. Закупівля цих товарів послуг консультації відбувається виключно нашими іноземними партнерами через свої організації і компанії… дуже велика кількість організацій, які виділяючи необхідність, перевіряють, чи це справді так, і закупають все це обладнання, передають, контролюють його використання», – сказав він.

«Вони витрачають свої кошти, вони організовують закупівлю, ми лише з ними приймаємо якість робіт разом з ними. Ну, власне, всі зацікавлені в цьому. Тому, ще раз повертаюсь, по жодній копійці іноземних грошей, жодному квадратному метру іноземних матеріалів міська влада особисто не приймає рішення, як витрачати, не витрачає, і все це відбувається за контролем міжнародних партнерів», – додав мер.

За його словами, міській владі важливо показати, що у Миколаєві немає корупційної складової.

«Я навпаки на всіх засіданнях, на всіх зустрічах кажу «Нам не потрібні гроші нам допомога у відновленні, труби, засувки і так далі», – сказав він.

Читайте новини першими

Связанные статьи

7 комментариев

  1. А ты поживи на их копейки , пенсию , зарплату , да , что уж зарплату , её отсутствие , работы нет , а потом будешь умничать !!!!!! Они радоваться должны , что страну разграбили подобные .....

  2. То, что я написал раньше, на захотели публиковать. Ну и ладно, не обиделся. Но кто то из вас был мэром? Кто то из вас понимает, что трудные, плохие и непопулярные решения должен принимать! Я не защищаю Сенкевича и одновременно не могу понять его травлю! Побудьте в его шкуре, а потом травите, если захотите!

    1. Я бы хотел побыть в его шкуре , как и каждый второй в городе !!!!! Поверьте !!!!!! Каждый гражданин города делает не меньше вашего сенкевича , только живут , даже не живут , выживают !!!!!! Вот и разница между мером и горожанами , в оплате

      1. паша з па-раши візми та і зроби щось добре для міста, щось за тебе півня не чув нічого доброго!
        сиди та нюхай свою пенсію, що заробив то і жни, явно сиділо та судачило усе життя, а зараз йому кланяйся!

  3. Юрий! Хотел бы я побыть в шкуре Сенкевича особенно с той двойной мегазарплатой, что он получает! Особенно с поездками в Данию и Германию. А Паша прав! Люди сидят на копеечных пенсиях и зарплатах, без работы, просят у него помощи, а он им хамит, и при этом должны быть благодарными...

    1. Евгений не трать свое время объяснять упоротому , бесполезно , пусть кланяется сенкевичу !!!!!!! У нас все меры , президенты для многих классные , только мы в [censored] все 30 лет с такими хорошими кругом !!!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button