Суспільство

У Миколаєві планують відкрити для навчання 27 дитсадків та 38 шкіл

Найближчим часом це буде 18 закладів дошкільної освіти

Цей материал також доступний

У Миколаєві загалом планують відкрити для навчання 27 дитячих садків та 38 шкіл. Про це нагадав міський голова Олександр Сєнкевич в ефірі програми «Діалог» на телеканалі «МАРТ».

«У нас загалом 149 освітніх закладів, з них 74 – це дитячі садки, 68 – школи, 7 – це заклади позашкільної освіти. 91% наших навчальних закладів постраждав внаслідок обстрілів, дещо зруйновано повністю і потрібно його відбудовувати наново, дещо має ушкодження і у 55 закладах освіти потрібно замінити вікна як мінімум, зараз ми це робимо. Станом на сьогодні управління освіти замінило вже вікна у 34-х закладах. Ми маємо на меті відкрити 27 садків і 38 шкіл, а також три позашкільні заклади», – зазначив мер.

Нагадаємо, ми писали:
У Корабельному районі планують відкрити 7 дитсадків та 6 шкіл з укриттями

Мер додав, що найближчим часом планується відкрити в кожному районі по два дитячих садки, щоб батьки могли своїх дітей лишати в безпеці.

«Взагалі найближчим часом це буде 18 закладів дошкільної освіти… Будемо інформувати миколаївців, їх будуть інформувати непублічно керівники дитячих садків, шкіл про те, що можемо починати навчальний процес», – каже міський голова.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button